Kümnes üle-eestiline avatud talude päev toimub 20.–21. juulini 2024
1. juuli 2024
Mesi teadlaste luubi all
28. aug. 2024

Mesi – Meie igapäevane luksus


Urmas
2. juuni 2025

Mesi on väärtuslik toiduaine igas maailma otsas. Meie mee
kohta ütlevad need, kes märkavad maitseid, et see on väga hea.
Et see on super! Meie valdavalt polüfloorses mees segunevad
kümnete taimeliikide antud maitsed koosluseks, mida pole
kusagil mujal. Maailma mõõtkavas on meie loodus elurikas ja
puhas, pealegi peavad mesilased põhjamaises kliimas valmistama
väga kõrge kvaliteediga mett, sest muidu see meie niiske ja pika
talve jooksul ei säiliks.

See väike raamatuke jagab inspiratsiooni ja teadlikkust.
Krista Kivisalu

Vaated: 69

Sarnased uudised

4. dets. 2025
Sektori survel toimub ümarlaud mee märgistamise teemal
Eile, 3. detsembril, saabus Eesti Mesinduskogu (EMK), Eesti Kutseliste Mesinike Ühingu (EKMÜ), Eesti Mesinike Liidu (EML) ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) postkastidesse regionaal- ja põllumajandusministeeriumi kutse tulla […]
10. nov. 2025
Eesti mesi & meetooted festivalil Maitsev Eesti
  Mesinike ühisboks festivalil Maitsev Eesti räägib Eesti mee ja meetoodete lugu.   Eesti Mesinduskogu osaleb 15.-16. novembril 2025 Tallinnas Kultuurikatlas toimuval joogi- jatoidukultuuri festivalil Maitsev Eesti, kus […]

Tegevuskava

Mesi – Meie igapäevane luksus
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more